Game Of Thrones Karakterlerinin Gerçek Hayattaki Yüzleri

0
3365
Game Of Thrones

Jon Snow 

Jon Snow

Jon Snow, seyircilerin en çok ilgi gösterdiği karakterlerden bir tanesidir. Başta ezilen bir kişi olarak gösterilmiş ve fakat en sonunda Kuzey’in Kralı olmayı başarmıştır. Gelecek sezonda rolü daha da büyük olacak.

-Advertisement-

Kit Harrington

Kit Harington

Jon Snow rolü, Kit Harrington’a dünya çapında büyük bir ün getirdi birçok alanda ona iş teklifleri yapıldı. Ondan daha fazla şey görmeye hazır olun; Projelerinde kim böyle bir yıldızı istemez ki?

Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen

Khaleesi, Ejderha Annesi yada kısaca Dany olarak adlandırılan bu genç kız, sahip olduğu 3 ejderha sayesinde 7 Krallık’ı yönetmek adına durdurulamaz bir karakteri canlandırıyor. Gerçek şu ki; Sahip olduğu 3 ejderha sayesinde istediği yeri fethedebiliyor.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Emilia, sarı peruğunu çıkardığı zaman gerçekten çok fazla değişime uğruyor. Dizide olduğu gibi gerçek hayatta da çok çarpıcı biri. Khaleesi rolü onu parlayan bir Hollywood yıldızı haline getirdi ve bu sayede birçok rol teklifi aldı.

Eddard (Ned) Stark

Eddard (Ned) Stark

Ned Stark, ahlaklı ve dürüst bir karakterdi. Birinci sezonda Kuzey’in Lordu idi ve Robert Baratheon’un eliydi. Daha sonra doğruları söylediğini için Joeffrey onu tahttan aldı ve idama mahkum ederek kafasını kesti.

Sean Bean

Game Of Thrones Karakterlerinin Gerçek Hayattaki Yüzleri

Sean Bean, dizi başladığında en fazla ünlenen oyuncu oldu. Açık şekilde dizinin lideri konumundaydı fakat birinci sezonda idam edilmesi tüm izleyenleri şoka uğratmıştı.

Catelyn Stark 

Catelyn Stark

Ned Stark’ın eşi ve ailesinin bel kemiğiydi. Lord Walder Frey, Robb’dan intikam almak için Robb’u, eşi Talisa’yı ve Catelyn’i birlikte evine davet ettiği yerde öldürdü.

Michelle Fairley

Michelle Fairley

50 yaşında olan güzel aktris, aslen Kuzey İrlandalı’dır. Dizi olan Suits and Resurrection ve Philomena ve Harry Potter, Deathly Hallows ve Heart of the Sea filmleri başta olmak üzere birçok projede yer almıştır.

Arya Stark

Arya Stark

Stark ailesinin küçük kızı olan Arya, dizideki en ilgi çekici karakterler birisidir. Dizide birçok şey yaşadı ve önümüzdeki sezon onu görmek heyecan verici. Arya, bir kız olabilir fakat kesinlikle bir lady değil. O çok sert biri ve her yolun kılıçtan geçtiğini biliyor.

Maisie Williams 

Maisie Williams

Maisie artık profesyonel biri. Onun nasıl büyüdüğünü GOT’da gördük ve şuan gerçek hayatta muhteşem bir genç kadın olarak karşımıza çıkıyor. Bence, Arya karakterine çok da fazla benzemiyor. O aslında çalışkan bir öğrenci ve bunun yanında da bir kitap kurdu olarak biliniyor.

Bran Stark

Bran Stark

Bran, Warg gücü ile birlikte dizideki en önemli karakterlerden bir tanesidir. O, dizideki diğer karakterlerden çok daha farklı; 3. gözü sayesinde (Kuzgun) karakterlerin kafasına girerek geçmişi ve geleceği görebiliyor.

Isaac Hempstead Wright 

Isaac Hempstead Wright

Bran rolü Isaac için ilk rollerden bir tanesidir. Böyle büyük bir başarı ile umarız ki ilerleyen kariyeri boyunca hiç problem yaşamayacaktır.

Sansa Stark 

Sansa Stark

Genç ve saf bir kız olan Sansa, King’s Landing’te yaşadığı talihsiz olaylardan sonra hızlı bir şekilde büyümek zorunda kaldı. Sansa, genç ve güçlü bir kadın olarak gelişti ve gerçek bir Stark olarak Winterfall’ı kurtarma yolunda ilerlemeyi tercih etti.

Sophie Turner 

Sophie Turner

Dizi boyunca kardeşi olan Arya (Maisie Williams) ile birlikte gözlerimizin önünde çiçek açtı. İngiliz oyuncu kişisel olarak Sansa karakterinden çok uzak. Çok daha iyimser ve Hollywood starı olma yolunda.

Tyrion Lannister 

Tyrion Lannister

Tyrion küçük biri olarak görülebilir fakat dizide çok büyük bir role sahip. Tyrion, Cercei ve Jaime’nin küçük kardeşidir ve Tyrion doğarken annesi öldüğünde onu hiç affedemediler. Kayıtlara göre Tyrion, dizideki en eğlenceli karakter olarak görülüyor. Hızlı karar verme yeteneği onu birçok kez zor durumdan kurtarmıştır.

Peter Dinklage

Peter Dinklage

Peter, GOT’tan önce zaten bir kariyer sahibiydi. Fakat Tyrion rolü onun daha da fazla tanınmasına katkı sundu.

Cercei Lannister

Cersei Lannister

Şeytani kraliçe… Cercei, çocuklarını korurken, bir sonraki adımında yapacakları korkunç planları düşünen bir kraliçedir. Bu arada, erkek kardeşi ile ensest bir ilişki sonucu hamile olduğu tahmin ediliyor. Muhtemelen dizideki şuan en tartışmalı konulardan biri de budur.

Lena Headley

Lena Headley

Lena, gerçek hayatta kötü planlar yapmaya vakit ayırmayacak kadar çok meşgul biridir. 1992’den itibaren aktif bir şekilde oyunculuk yaptığını biliyoruz.

Jaime Lannister

Jaime Lannister

Jaime, dizide çok da fazla iyi zamanlar geçirmedi diyebiliriz. Öncelikle bir kolunu kaybetti, daha sonra kız kardeşi Cercei ile olan gizli ilişkisi ortaya çıktı ve son olarak King’s Landing’den sürüldü. Yeni sezon ona neler getirecek hep beraber göreceğiz.

Nikolaj Coster-Valdau

Nikolaj Coster-Waldau

GOT, Danimarkalı aktör için bir kırılma noktası oldu. Kariyerine local olarak başladı ve daha sonra Hollywood deneyimini “Black Hawk Down” filminde yaşamıştır. Ondan sonra da nihayet GOT dizisinde ortaya çıktı.

Joeffrey Baratheon 

Joffrey Baratheon

Joeffrey karakteri, muhtemelen tüm dizi karakterleri arasında en çok nefret edilenlerden bir tanesidir. Herkes onun bir an önce ölmesini bekliyordu. Ve en sonuna zehirlenerek öldürüldü. Tüm izleyiciler adaletin yerini bulduğunu ifade etmişti.

Jack Gleeson

Jack Gleeson

Çok genç yaşlarda olan Jack, küçük yaşına rağmen böylesine zor bir karakteri bile canlandırması onun çok yetenekli biri olduğunu gösteriyor. Umarız ki Jack’in gelecekteki kariyeri çok daha başarılı olacaktır.

Brienne Of Tarth

Brienne of Tarth

Brienne, erkek gibi dövüşen bir karakter ve sadece erkek rakiplerini yendiğinde gülümser. Dizideki rolü zamanla ilerleme gösterdi ve şuan dizide en önemli karakterlerden biri haline geldi.

Gwendoline Christine

Gwendoline Christine

Gwendoline’in, Brienne karakteri ile olan tek ortak yanı boylarının aynı olması. O, gerçekten güzel bir kadın. Ve inanılmaz bir dönüşüme uğruyor.

Lady Mielisandre 

Lady Mielisandre

Kızıl Saçlı bir büyücü olan Mielisandre, yüzyıllardır yaşlı olmasına rağmen boynundaki kolye sayesinde genç ve güzel görünmektedir. Etkileyici olan ise, dizide hem yaşlı Mielisandre’i hem de genç Mielisandre’i aynı aktörün oynamasıdır.

Carice Van Houten

Carice Van Houten

Evet, bu muhteşem hanımefendi, dizide hem genç hem de yaşlı olan Mielisandre’i oynayan kadın. Aynı zamanda dizide hem sevmeyi hem de nefret etmeyi çok iyi beceren bir yeteneğe de sahip.

Sandor “The Hound” Clegane 

Sandor “The Hound” Clegane

Hound’un gerçek hayatta nasıl biri olduğunu tüm seyirciler merak ediyor aslında. Dizideki karakteri ve yüzünün yanık olmasından dolayı onu fark edemez hale getiriyor. Arya Stark’ın bugünki duruma gelmesinde büyük rolü bulunuyor.

Rory McCann

Rory McCann

McCann’ın gerçek hayattaki haline bir bakın. Onun, çekimler başlamadan önce makyaj yapmak için ne kadar zaman harcadığını çok merak ediyoruz.

Varys

Varys

Varys, Westeros’taki tüm gizli bilgileri bilen biri olarak biliniyor. O, planlar için gerçekten çok önemli birisi ve karşımıza her zaman sürprizlerle çıkıyor.

Conleth Hill

Conleth Hill

Burada sizlere pek yardımcı olamadık ama onun kel hali mi yoksa gerçek hayattaki traşlı hali mi daha iyi? Conleth Hill, gerçek hayatta gerçekten çok farklı görünüyor ! İşte kendisi burada, yorum sizin.

Margaery Tyrell

Margaery Tyrell

Kraliçe olmak istemiyordu fakat kraliçe oldu. Fakat güzelliği, Cercei’nin zulmünden onu kurtaramadı.

Natalie Dormer 

Natalie Dormer

Açlık Oyunları izleyicileri Natalie’yi daha önce tanıyor olmalılar. Gerektiğinde saçının yarısını tıraş etmekle birlikte onun çok yönlü bir oyuncu olduğunu görebilmekteyiz.

The Night’s King

The Night’s King

The Night’s King, Ak Gezenlerin lideri ve son sezonda ölüler ve canlılar arasındaki Büyük Savaş’ta onu daha fazla göreceğimiz kesin.

Richard Brake

Richard Brake

Richard Brake, maskesi olmadığında, gerçek hayatta gayet normal görünüyor. Onu, Batman Begins filminde Joe Chill olarak görmüş olabilirsiniz.

Davos Seaworth

Davos Seaworth

Sör Davos, dizide tam olarak bir problem çözücüdür. Ona ihtiyaç duyulduğu zaman Kral ve diğer karakterlerin yanında bulunuyor. Şuan da ise Jon Snow’un danışmanı rolünde.

Liam Cunningham

Liam Cunningham

Liam, gerçek hayatta çok daha fazla yumuşak biri olarak karşımıza çıkıyor. Sadece resimlerine bile bakarak gerçek hayatta onun ne kadar normal ve yumuşak bir insan olduğunu anlayabiliyoruz. Bu arada Liam, oyuncu olmadan önce 80’li yıllarda elektrik teknisyenliği yapıyormuş.

The Waif

The Waif

Waif olmasaydı, Arya asla Yüzsüz Adam olamayacaktı. Waif, görünüşünü değiştirme kabiliyetine sahip birkaç birkaç soğukkanlı suikastçilerden biri olmaya çalışıyordu.

Faye Marsay 

Faye Marsay

Faye, 2015’te gösterime giren Need For Speed’teki Amy’yi seslendiriyordu. İngiliz aktris, GOT’ta bizlere, kendisini hiçbir şey hissetmeyen bir suikatstçi olarak gösterdi.

Dario Naharris & Jorah Mormont 

Darrio Naharis & Jorah Mormont

Bu iki savaşçı erkek, Khaleesi’nin kalbini kazanmak için çok uğraş veriyor fakat Khaleesi her ikini de reddediyor. Fakat henüz ikisi de kolayca vazgeçmiş değil.

Michiel Huisman 

Michiel Huisman

Daario Naharris’i oynamaya başlayınca onun için birçok kapı da açılmış oldu. Huisman’in Hollywood’da çok aktif bir oyuncu fakat yer aldığı hiçbir proje GOT ile yarışamaz.

Iain Glen

Iain Glenn

İskoç olan aktör, daha önce Lara Croft ve Resident Evil gibi büyük projelerde yer almış ve 4 tane bireysel ödülü bulunmaktadır. 50’li yaşlarında olan İain, birçok gencin yaptığı işin daha fazlasını yapacak güçtedir. Dizinin tekrardan güçlü bir halde karşımıza çıkıverdi.

Samwell Tarly

Samwell Tarly

Samwell, Duvar’a ilk geldiği zamanlar şişman ve güçsüz biriydi. Ona çok kez saldıran oldu ve Ejderha Camı ile bir akgezen öldürmeyi başarmıştı. Daha sonra Jon Snow’un yanında duran tek cesur yürekli olarak gösterdi kendisini bizlere. Jon’la çok iyi bir arkadaş oldular fakat Samwell Master olmak için Duvar’dan ayrılmaya karar verdi. 7. sezonda ise çok daha güçlü bir Samwell olarak karşımıza çıktı.

John Bradley 

John Bradley

GOT’tan önce birçok komedi dizi ve filmlerinde yer aldı. O da diğer karakterler gibi gerçek hayatta çok farklı biri olarak karşımıza çıkıyor.

Wun Wen Wun Dar Wun

Wun Weg Wun Dar Wun

Wun Wun, dizide dev bir karakteri canlandırıyor. Ak Gezenler Duvar’a saldırdığında büyük yardımı olmuştu. Jon Snow’un hayatının kurtarılmasında çok büyük rolü var.

Ian Whyte 

Ian Whyte

Gerçek hayata gelirsek, Ian gerçekten de bir dev değil. 7’1″ uzunluğunda ve bir zamanlar basketbol oynamış. Şuan da ise dublörlük yapıyor.

Lyanna Mormont 

Lyanna Mormont

Lyanna, dizide ilk kez görüntülendiğinde, seyirciler onun bir çılgın olduğunu düşündü. O, kimsenin ummadığı kadar zeki birisi ve aslında o kocaman bir asker.

Bella Ramsey

Bella Ramsey

GOT dizisi, Bella için ilk deneyim olmuştu. Herkes onun doğal bir yetenek olduğunu ve heyecan verici bir kariyerin onu beklediğini söyleyebiliriz.

Missandei 

Missandei

Öncelikle Khaleesi’nin bir kölesi idi. Dizinin ilerleyen zamanlarında çok daha fazla ilgi çekmeye başladı. Eğer bu dizide onun çok güzel olduğunu düşünüyorsanız, onun bir de gerçek hayattaki güzelliğine bakın.

Nathalie Emmanuel 

Nathalie Emmanuel

Nathalie’yi GOT dışında, Furious 7 filminde de muhteşem bir aktör olarak karşımıza çıkıyor. İngiliz oyuncu kariyerine HBO ile başlamış ve umarız ki onu gelecekte daha fazla görürüz.

Grey Worm 

Grey Worm

Grey Worm, Khaleesi’nin Lekesizler ordusunun komutanı görevini üstleniyor. Aynı zamanda Khaleesi’nin kişisel koruyucusudur. Ve evet, Grey herkesin bildiği gibi Missandei ile aşk yaşıyor.

Jacob Anderson

Jacob Anderson

Jacon, gerçek hayatta bir savaşçı değil elbette. Aslında o bir rapper. Fakat çok iyi bir oyuncu. İngiltere’nin dört bir yanında performans sergiliyor. GOT izlerken, onu bir rapper olarak hayal edebilir misiniz?

Tormund Giantsbane

Tormund Giantsbane

Tormund, Vahşiler’in meşhur lideri ve Mance Rayder’in arkasındaki kilit lider. Kara Kule’deyken Jon Snow’un yaşamasına yardım etmişti. Dizideki en eğlenceli karakterlerden biri.

Kristofer Hivju

Kristofer Hivju

Kristofer Norveç’te doğmuştur ve GOT karakteri dışında, dünyada sakalıyla birlikte meşhur birisidir. Reklamlar da dahil olmak üzere birçok hareketli performansı bulunuyor.

Hodor

Hodor

Hodor, dizide sevecen ve iri yarı bir karaktere sahipti. Hodor, kendi adından başka hiçbir şey söylemiyordu. Bunun nedeni ise; 6.sezonda Bran’ı Ak Gezenlerden korumak isterken kapıyı tutarak sürekli “Hold the door” diye bağırmasıydı.

Kristian Nairn

Kristian Nairn

Kristian’ın bir DJ olduğunu ve müzik kariyerinde Hodor ismini kullanarak “Taht Delisi” ismini verdiği turnesini öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.

-Advertisement-

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here