Salı, Nisan 30, 2024

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Bugün, çok büyük bir kitlenin merakla beklediği o konudan bahsedeceğiz: mobil uygulamalardan para kazanmak. Öncelikle söylemeliyiz ki, cep telefonları üzerinde yer alan mobil uygulamalarla para kazanmanız mümkün. Fakat para kazanmak istediğiniz uygulamayı seçerken öncelikle ne kadar para kazanmak istediğinize karar verin. Örneğin; Dolarla para kazanmak, kripto para kazanmak ya da gerçek para kazanmak mı istiyorsunuz? Hedefiniz ne? Tüm bunlara karar verdikten sonra para kazandıran uygulamalar ile ilgili seçiminizi hedefinize göre yapabilirsiniz. Şu konuda da sizi uyarmamızda fayda var; internet üzerinde size para kazandıracağını iddia eden pek çok teklif görebilirsiniz. Ancak bu tekliflerin %90’lık kısmı size kesinlikle para kazandırmayacak cinstendir.

Tüm sahte yöntemler bir yana, IOS ve Android işletim sistemi kullanarak internetten para kazanabileceğiniz uygulamaları sizlere aşağıda sunuyoruz. Derlediğimiz tüm uygulamalar sayesinde sizler de kısa sürede internetten gerçek para kazanabilirsiniz. Unutmayın ki, hangi platformda var olursanız olun yeteneğinizi bu platformda göstermeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra kendi amacınız doğrultusunda uygun hedef kitleyi yavaş yavaş ama sabırlı bir şekilde elde etmek için çaba göstermelisiniz. Sosyal mecraları ve bu platformları doğru şekilde kullandığınızda internetten para kazanmaya başladığınızı göreceksiniz.

İnternetten Para Kazandıran Uygulamalar |2022

Aşağıda vereceğimiz listedeki uygulama isimleri sizlere çok tanıdık gelebilir. Ancak uygulamaların tanıdık olmasından çok, bunları nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Instagram İle Para Kazanmak

Instagram ile para kazanmanız mümkün. Instagram ile her gün kullanıp yaptığınız işlemlerle gelir elde edebilirsiniz. Bu gelir elde etme yolları da çeşitlere ayrılıyor. Örneğin; Instagram üzerinden ürün satışı yapma, sponsorlu reklam alma, takipçi satışı, satış ortaklığı, çekilişi düzenleme ve hizmet satışı gibi birçok para kazandıracak yöntem vardır. Hatta en çok para kazandıran uygulamalar arasında Instagram bir numara diyebiliriz.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

TikTok İle Para Kazanmak

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasına Tiktok yer alıyor. Hayran kitlesi olan fenomenler, gönderilen hediyeler üzerinden ve sponsorlu reklamlar ile para kazanabilmektedir.  Ayrıca TikTok canlı yayını, hediye gönderme ve diğer yöntemler bakımından para kazanmak için avantajlı olabilir.

Bionluk İle Para Kazanmak

Bionluk.com sitesi üzerinden tüm yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra yeteneğinize ve iş kolunuza göre freelance olarak çalışıp para kazanabilirsiniz. Mesela; ”100 TL karşılığında seslendirme yapabilirim” gibi. Yazılımcılar, dijital pazarlamacılar, dublörler, grafik tasarımcılar, makale yazarları, İngilizce çeviri yapanlar için bu sitede yüzlerce iş ilanı mevcut.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Pinterest İle Para Kazanmak

Para kazanmak  için en faydalı uygulamalar arasında Pinterest’i sayabiliriz. Pinterest’in sunduğu görsel şölen sayesinde zihin dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Pinterest’in yalnızca yaratıcı fikirler sunan bir platform olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Pinterest ile para kazanmak için; Reklam Action, Affocean ve Admitad gibi sitelere üye olarak binlerce markanın satış ortağı olmanız mümkün. Satış ortağı olmuş olduğunuz markaların ürünlerini, size verilen link ile birlikte Pinterest üzerinden paylaşmanız yeterli olacaktır. Eğer kullanıcılar sizin paylaşmış olduğunuz link ile o sitelere gidip alış veriş yaparsalar, %3 ile %15 arası alışveriş üzerinden komisyon kazanabilirsiniz.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Twitter İle Para Kazanmak

Twitter ile aylık milyonlarca TL para kazanan hesapların mevcut olduğunu biliyor muydunuz? Elbette ki sizin ilk aşamada bu paraları kazanacağınızı söylemiyoruz. Fakat ilk aşama için de para kazanabileceğiniz yöntemler mevcut. Bu yöntemler arasında; sponsorlu retweet, affiliate marketing, trafik çekme ve takipçi satışı gibi yöntemler mevcut.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Yandex Toloka İle Para Kazanmak

Güvenilir bir şekilde para kazanmak istiyorsanız, Toloka bu konuda size yardımcı olacak bir uygulamadır. Bu uygulama üzerinden Yandex size görevler verir. Bazı işlemler internet üzerinden yani bot yardımıyla yapılamayacağı için, gerçek kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. Toloka bu tarz işlemlerin yapılabilmesi için, görev yap para kazan mantığında çalışır.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

AirBNB ile Para Kazanmak

Turistik bir bölgede yaşıyorsanız, evinizin odalarını kiraya vererek para kazanabilirsiniz. Turistler tarafından sıklıkla tercih edilen bu yöntem ile çok iyi paralar kazanmanız mümkün. Hatta dolarla bile para kazanabilirsiniz. AirBNB, size evinizi kiralayarak para kazanma olanağı sunan güvenilir bir platformdur.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Foap İle Para Kazanma

En çok para kazandıran uygulamalar hakkında araştırma yaparken mutlaka Foap ile karşılaşmışsınızdır. Foap şirketi, stok fotoğrafçılığı ile para kazanma fırsatı sunmaktadır. Çekmiş olduğunuz fotoğrafları ya da videoları düzenlemeniz gerekmekte. Düzenledikten sonra tek yapmanız gereken sisteme fotoğraf ve videoları yüklemektir.

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar Hangileridir? |2022

Telegram ile Para Kazanma

Telegram’ın en büyük avantajı, binlerce kişiden oluşan sohbet gruplarının kurulabiliyor olması. Yani katıldığınız bir grupta yüz binlerce kullanıcı olabilir. Bu kullanıcılara yapılacak olan reklamlar ile aylık 10 Bin TL üzerinde gelir elde edebilmeniz mümkün.

“internetten para kazanmak, dolar kazandıran mobil uygulamalar, oyun oynayarak para kazanmak, video izleyerek para kazanmak, mobil uygulamalardan para kazanmak” konularına meraklı pek çok kişinin kullanabileceği faydalı uygulamaları sizlere bu yazımızda detaylıca sunduk. Hayata dair tüm güncel bilgiler, merak edilenler ve ilginizi çekebilecek içerikler için Popüler Akım’ı takip etmeyi unutmayın.

Related Articles

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Son Yazılarımız