Perşembe, Nisan 25, 2024

Amazondan Para Kazanmanın En Kolay Yolları

Amazon Üzerinden En Kolay Nasıl Para Kazanılır?

İnternette para kolay kazanmanın çok fazla yolu var, özetle Amazon.com üzerinden ürün satarak para kazanmak istiyor musunuz? İşte size Amazondan para kazanma yolları.

Soruları için bir cevap alabilmek istiyorsanız önce amazon.com hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Hangi ortamlarda işlem yapacağınız konusundan bağımsız olarak, fiyatın önemini, avantajlarını ve dezavantajlarını bilmeniz gerekiyor.

amazon.com web sitesinin satış ortaklığı yöntemi ile başkalarının ürünlerini satabilir ve kolayca para kazanabilirsiniz. İnternet üzerindeki şirketlerin yolları arasında iyi bilinen bir sistemdir. Satış başına komisyon alabilirsiniz. Alınan komisyonların oranı ortalama % 4 ile% 10 arasında değişim göstermektedir. Satıcılar ürünlerinin satış ortaklarına vereceği komisyon oranlarını belirlerler. Aslında Amazon.com’da kolay para kazanmak keyifli bir meslek.

E-Ticaret Yaparak Para Kazanma 2021

  • Her fiyat aralığındaki ürün web sitesinde bulunabilir. Müşteri gereksinimlerine ve maddi durumuna göre ucuz ve pahalı ürünler tercih edilebilmektedir.
  • Ödemelerinizi sistem aracılığı ile kolayca alabilirsiniz. 100 dolar‘a kadar olan ödemelerinizi çek aracılığı ile alabilirsiniz. Noel ve Şükran Günü gibi özel günlerde sitenin sipariş yoğunluğu artmaktadır.
  • Site üzerinden satış yaparken ürün yelpazenizi kolayca tanıtmanıza destek olacak belli araçlar ve butonlar vardır. Sitede zaman geçirin ve kendinize uygun araçları öğrenmeye çalışın.

Amazon Satış Ortaklığı (Affiliate) Üyeliği Nasıl Yapılır?

Amazon.com web sitesinde ürün tanıtmak ve kayıt olmak isteyenler ücretsiz kayıt yaptırabilir. Sisteme kayıt olmadan tanıtım yapamayacağınızı bilmelisiniz. E-mail veya telefon numaranız ile üye olabilirsiniz. Amazon.com aracılığı ile para kazanmak isteyen kişiler kesinlikle affiliate pazarlamasına katılmalı ve daha fazla para kazanmak istiyorlarsa alt üye toplamalıdır.

Amazondan Para Kazanmanın En Kolay Yolları
Amazondan Nasıl Para Kazanılır? 2021 KOLAY YÖNTEM

Satış ortağı olduğunuzda Amazon.com web sitesi hakkınızda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor. Bilgilerin İngilizce yazıldığını bilmelisiniz. İngilizceniz yeterli değilse, Google Translate gibi araçları kullanabilirsiniz.

Amazon Üzerinde Satış Yapmak

Amazon.com web sitesinde satış yapabilmek için kendi e-ticaret sitenizin olması gerekmektedir. Eğer bir e-ticaret siteniz yoksa eticaretyap.com gibi firmalardan uygun fiyata hazır e-ticaret paketleri alarak bir site sahibi olabilirsiniz.

Kendi profilinizi oluşturmanın son kısmı, üyelik doğrulama kısmıdır. Cep telefonu numaranızı girin. Numaranıza bir doğrulama kodu gönderilecektir ve bu kodu siteye girerek doğrulamanızı tamamlamış olacaksınız. Hesabınızı oluşturduğunuzda size özel kimlik numarası göreceksiniz. Bu numarayı yazdığınızdan emin olun.

Kullanıcı adınız ve şifreniz aracılığı ile siteye giriş yapın. Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı mı olduğunuz sorulduğunda “Hayır” seçeneğini işaretleyin. Adres ve uyruk bilgilerinizi girin. Ardından satış ortaklığı türünü soracaktır, Size en uygun yöntemi işaretleyin.

Amazon Üzerinden Nasıl Para Kazanılır? Nasıl Ödeme Alınır?

Amazon.com web sitesinden nasıl para kazanılır, nasıl ödeme alınır diye merak ediyorsanız Paranızı Amazon üzerinden üç şekilde tahsil edebilirsiniz;

  • Hediye çeki,
  • ABD vatandaşları için banka hesabına,
  • 100 dolar ve üstündeki satışlar için çek ve posta adresinize gönderilir.

Amazon Nedir?

Amazon, pazaryeri yapısında C2C e-ticaret sitesidir. ABD, Seattle’da kurulan firma, 94 yılından beri küresel çapta adını duyuruyor. Kurucusu “Jeff Bezos”. Pek çok ürünün bulunduğu site, ABD ile dünya arasında bir köprü olarak da görülüyor.

E-ticaret lideri olan Amazon, ismini en büyük nehir olan Amazon Nehrinden almaktadır. Bu tanınmış ad sayesinde 20 yıldan fazla süre bilinmekte ve birçok müşterinin kısa sürede almak istediği ürünlere kolay ulaşmasını sağlamaktadır.

Selçuk Mollaibrahimoğlu
Beykent Üniversitesi (Matematik-Bilgisayar)

Related Articles

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Son Yazılarımız